Vaartweg 81A, 8243PD, Lelystad
088-1000900
info@easy-services.nl

Wie zijn wij

Easy Services B.V. is een echt familiebedrijf, het bedrijf is opgericht in 2003 en op dit moment werkt het hele gezin in het bedrijf. Henriette, Jeroen en Tonnie vanaf het begin en vanaf 2012 is Koen ook het team komen versterken. Easy Services is in 2004 verkozen tot beste startende ondernemer en Henriette is enkele jaren later ook verkozen tot beste zakenvrouw van Flevoland. Op dit fundament hebben we de afgelopen 18 jaar doorgebouwd en zijn wij uitgegroeid tot een dynamische en betrouwbare ICT-dienstverlener.

Op het moment is het de tweede generatie (Tonnie en Koen) die de dagelijkse leiding hebben. ondersteund door een team van ICT specialisten en Fieldservice engineers

Easy Services is opgericht met het doel om de beste dienstverlening te bieden in de ICT met een grote focus op flexibiliteit en klant tevredenheid. De doelstelling van Easy services is dat wij altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren in onze diensten, en het leven van onze klanten makkelijker maken.

Bij Easy Services zorgen wij altijd voor korte lijntjes naar de juiste personen hierdoor kan de klant snel schakelen met ons en kunnen wij opdrachten vaak op korte termijn oppakken.

Easy Services werkt door heel Nederland en BelgiĆ«, en heeft vestigingen in Lelystad, Ridderkerk, en Heerlen.